Hajduk – Rijeka pred praznim Poljudom?

Foto: Agencija Zarapix

Zbog gnjusnih povika s tribina, pjesmice koja poziva na ubojstvo Zdravka Mamića (!?), Hajduk bi mogao biti žestoko kažnjen, piše Goal.

I dok je Hajduk odahnuo jer Uefa nije bila promptna u kažnjavanju za navijački incident u Liverpoolu, te je uzvrat s Evertonom odigran pred punim Poljudom i u odličnoj atmosferi, bez izgreda, klubu prijeti nova žestoka kazna!

Naime, na utakmici protiv Istre (2:0) dio pripadnika Torcide u jednom je trenutku (delegat je upisao od 85. minute) počeo pjevati doista gnjusnu pjesmicu kojom se izravno poziva na – ubojstvo!?

Riječi je doista nepotrebno i odvratno ponavljati, takve se stvari nigdje u svijetu ne smiju niti se toleriraju. Meta je bio Zdravko Mamić. Da, isti čovjek koji je bio meta i metaka na očevu grobu…

Navijači protiv prodaje Vlašića

Delegat susreta Zdenko Blažičević upisao je u zapisnik utakmice što se pjevalo i zbog tog prekršaja članka koji sankcionira “diskriminaciju i poziv na nasilje”, Hajduk može biti kažnjen novčano, ali i zatvaranjem stadiona. A Hajduk je zbog takvih i sličnih huliganskih ispada odavno recidivist, i u Hrvatskoj i u inozemstvu (Uefi)…

Iduća je Hajdukova domaća utakmica ona protiv Rijeke 17. rujna. Tako da bi jadranski derbi mogao biti igran bez publike.

A još se čeka i kazna za Liverpool…